Det våras för sommaren!

Vad sägs om en karriär på Djurgården och gröna Blå+?

Nu i sommar, 2021, får anrika Blå Porten en nyfiken och lite kaxig lillasyster. Då öppnar vi nämligen Stockholms fräschaste vegetariska restaurang/café, tillsammans med grannen Liljevalchs. Och det lär inte bara vara det rent kulinariska som bjuder på överraskningar. Miljön i sig kommer också att fresta.

Blå+ kommer bli Blå Portens lite modernare vegetariska alternativ.

Ett snäpp närmare konsten, ett snäpp närmare vattnet. I en toppmodern omgivning skapad av en av landets mest framstående arkitektbyråer. Allt är så nytt och spännande att vi valt att kalla det vegetariska vattenhålet för Blå+, rätt och slätt.

I en toppmodern omgivning skapad av en av landets mest framstående arkitektbyråer.

En blomstrande framtid. Plus trivsel.

Plustecknet handlar också om att vi adderar något speciellt till Stockholms kulinariska upplevelsescen, inte minst den vegetariska. Fräckt och fräscht. Grönt och gott. Härligt och hållbart. Vem vill inte vara med på den resan? Kort sagt, för att Blå+ ska bli så fantastiskt som planerat behöver vi fler passionerade, ambitiösa och duktiga vänner. Intresserad? Då så. Läs mer, botanisera bland våra tjänster och ansök här. Välkommen in med din ansökan idag!

Nya Liljevalchs+ är placerat på västra sidan om den ursprungliga byggnaden.
Blå Porten logo

Vår vegetariska restaurang Blå+ kommer att ligga i Liljevalchs utbyggnad Liljevalchs+, där även museets butik placeras. Den toppmoderna framtoningen blir ett välkommet komplement till Blå Portens mer traditionella inriktning. Sommaren 2021 slår vi upp portarna.

Idag består Boqueria Group av Boqueria Stockholm, Åre och Göteborg samt restaurangerna Agaton, Pelikan, Blåporten, Blå+ och Nytorget 6. Vi är en restauranggrupp som växer kontinuerligt. Vårt mål är att vårda, driva och förädla klassiska krogar och samtidigt behålla de redan inarbetade värdena. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med lojala medarbetare för att skapa kontinuitet och rutin vilket i sin tur innebär högt servicevärde.

Blå Porten logo