Längtar du efter en riktig utmaning?
Kom och jobba på stans mest efterlängtade café!

Snart öppnar vi Porten igen och då behöver vi fler duktiga & passionerade medarbetare.

I över ett sekel var Blå Porten ett av stans mest älskade vattenhål. Den blomstrande djurgårdsmiljlön, i kombination med kulinariska och sinnliga upplevelser, har haft en enorm dragningskraft. Men hundra år av passion sätter sina spår, så hösten 2018 var det hög tid för en paus. Renoveringspaus.

Djurgårdens populäraste vattenhål sedan 1916. Och 2021.

Nu blev pausen längre än väntat. Fastighetens kulturhistoriska värde gjorde nämligen att varje moment måste ske med extra mycket omsorg och varsamhet. Men men, efter all denna omvårdnad kommer Djurgårdens mest självklara mötesplats vara fräschare och mer inbjudande än någonsin. Så i sommar smäller det! Men till dess behöver vi ju fler serviceinriktade medarbetare. Läs mer och ansök här nedan. Välkommen!


creps pannkakor
Trevlig matkultur och trevliga personal är det vi erbjuder! Mat är kul!

Sök jobb här!

Kanske har du en vän som är perfekt för jobbet? Tipsa och dela!

Blå Porten

Blå Porten logo

Blå Porten grundades på Djurgården så tidigt som 1916 och är ett av Stockholms mest älskade vattenhål och en nära samarbetspartner med konsthallen Liljevalchs. Restaurangen har byggts om och renoverats i flera etapper. Nu senast 2017 för renovering och tillbyggnad tillsammans med Liljevalchs Konsthall. Sommaren 2021 blir det premiär med ett nytt vegetariskt café med namnet Blå+. Blå Porten och Blå+ drivs tillsammans med Boqueria Group.

Idag består Boqueria Group av Boqueria Stockholm, Åre och Göteborg samt restaurangerna Agaton, Pelikan, Blåporten, Blå+ och Nytorget 6. Vi är en restauranggrupp som växer kontinuerligt. Vårt mål är att vårda, driva och förädla klassiska krogar och samtidigt behålla de redan inarbetade värdena. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med lojala medarbetare för att skapa kontinuitet och rutin vilket i sin tur innebär högt servicevärde.

Blå Porten logo