BAGARMÄSTARE

På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter, bakelser, bröd och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Vi söker nu en proffsig bagarmästare till vårt bageri. Du brinner för att skapa nya spännande kreationer och du vet hur man formar ett bra arbetsteam. Vi vill göra varje arbetsdag så trevlig som möjligt för våra gäster och vi eftersträvar också alltid bra teamwork-anda bland medarbetarna och ha trevligt medan vi arbetar.

Vi har massor av återkommande gäster som bara älskar våra bakelser.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

"Du brinner för att skapa nya spännande kreationer och du vet hur man formar ett bra arbetsteam."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus.

Blå+ kommer bli Blå Portens lite modernare vegetariska alternativ.

När vi nu öppnar igen sommaren 2021 kommer vi bli ännu större med ett modernt och nybyggt vegetarisk café mot vattnet som ligger i nya tillbyggnaden Liljevalchs+. Den nya delen har vi kort och gott valt att kalla Blå+.

Sök detta jobb!

Arbetet

Du kommer leda vårt bageri och även ansvara för hela vår konditorverksamhet. Där kommer du att leda och bygga upp ett arbetsteam som tillsammans med ledning och kökschef jobba mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Vi söker

Blå Porten letar efter en kunnig bagerimästare med god kunskap och erfarenhet. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete och njuter av att kreera vackra smakupplevelser. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av konstnärligt uttryck och utsmyckning i ditt arbetsvardag.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 15 april 2021
Tillträde: 1 maj 2021
Besöksadress: Västerlånggatan 72, Gamla Stan

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Du har möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det.

Du är

Helst 3+ års beprövad bageriutbildning
Tre års arbetserfarenhet inom bageri eller konditori
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras
Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Kravspecifikation

Svenska
Gärna engelska

Vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer hålls kontinuerligt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Restaurang
Café och bageri

Anställningstyp
Provanställning 6 månader
Tillsvidareanställning

Jobbfunktioner
Arbetsledare för bageriet
Utveckla bageriavdelningen

Blå Porten logo

Blå Porten grundades på Djurgården så tidigt som 1916 och är ett av Stockholms mest älskade vattenhål och en nära samarbetspartner med konsthallen Liljevalchs. Restaurangen har byggts om och renoverats i flera etapper. Nu senast 2017 för renovering och tillbyggnad tillsammans med Liljevalchs Konsthall. Sommaren 2021 blir det premiär med ett nytt vegetariskt café med namnet Blå+.

Idag består Boqueria Group av Boqueria Stockholm, Åre och Göteborg samt restaurangerna Agaton, Pelikan, Blåporten, Blå+ och Nytorget 6. Vi är en restauranggrupp som växer kontinuerligt. Vårt mål är att vårda, driva och förädla klassiska krogar och samtidigt behålla de redan inarbetade värdena. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med lojala medarbetare för att skapa kontinuitet och rutin vilket i sin tur innebär högt servicevärde.

Blå Porten logo
Teamtailor

Career site by Teamtailor