SERVERINGSPERSONAL

På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du talar flera språk. Vi vill göra varje arbetsdag så trevlig som möjligt för våra gäster och vi eftersträvar också alltid bra teamwork-anda bland medarbetarna och ha trevligt medan vi arbetar.

Våra kockar älskar att överraska gästerna.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

"Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du talar flera språk."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus.

Blå+ kommer bli Blå Portens lite modernare vegetariska alternativ.

När vi nu öppnar igen sommaren 2021 kommer vi bli ännu större med ett modernt och nybyggt vegetarisk café mot vattnet som ligger i nya tillbyggnaden Liljevalchs+. Den nya delen har vi kort och gott valt att kalla Blå+.

Skicka din ansökan idag!

Arbetet

Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal och i vår trädgård. Där kommer du att vara en del av vårt team av kassa/serveringspersonal​ tillsammans med hovmästare och runners som tillsammans med köket och kassan jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Vi söker

Blå Porten letar efter ambitiös kassa/serveringspersonal​ med betydande drivkraft.
Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete och njuter av att ge personlig service. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat.
Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 15 april 2021
Tillträde: 1 juni 2021
Besöksadress: Västerlånggatan 72, Gamla Stan

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag.
Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning.
Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Du har möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det.

Du är

Helst 3+ års beprövad erfarenhet av servering- och kassakunskaper
Lyssnar väl och ser dina gäster i ögonen
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras
Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Kravspecifikation

Svenska
Gärna ett extraspråk, engelska eller tyska eller franska

Vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer hålls kontinuerligt.Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Restaurang
Café och restaurang

Anställningstyp
Provanställning 6 månader
Tillsvidareanställning

Jobbfunktioner
Servera, ta beställning, kassaansvar, duka av

Skicka din ansökan idag!
Blå Porten logo

Blå Porten grundades på Djurgården så tidigt som 1916 och är ett av Stockholms mest älskade vattenhål och en nära samarbetspartner med konsthallen Liljevalchs. Restaurangen har byggts om och renoverats i flera etapper. Nu senast 2017 för renovering och tillbyggnad tillsammans med Liljevalchs Konsthall. Sommaren 2021 blir det premiär med ett nytt vegetariskt café med namnet Blå+.

Idag består Boqueria Group av Boqueria Stockholm, Åre och Göteborg samt restaurangerna Agaton, Pelikan, Blåporten, Blå+ och Nytorget 6. Vi är en restauranggrupp som växer kontinuerligt. Vårt mål är att vårda, driva och förädla klassiska krogar och samtidigt behålla de redan inarbetade värdena. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med lojala medarbetare för att skapa kontinuitet och rutin vilket i sin tur innebär högt servicevärde.

Blå Porten logo
Teamtailor

Career site by Teamtailor