ANSVARIG KOCK

På Blå+ älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och dressingsåser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Vi söker dig som brinner för vegetariskt och har stor talang för att skapa nya spännande smakupplevelser. Vi vill göra varje arbetsdag så trevlig som möjligt för våra cafégäster och vi eftersträvar också alltid bra teamwork-anda bland medarbetarna och ha trevligt medan vi arbetar.

Blå Portens toppmoderna kök kommer också användas för nya Blå+.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

Blå+ adderar något speciellt till Stockholms kulinariska upplevelsescen, inte minst den vegetariska. Fräckt och fräscht. Grönt och gott. Härligt och hållbart.
"Vi söker dig som vill addera något speciellt till Stockholms kulinariska upplevelsescen."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå Porten, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund,Skansen och Cirkus.

Ett snäpp närmare konsten, ett snäpp närmare vattnet. I en toppmodern omgivning skapad av en av landets mest framstående arkitektbyråer.

Blå+ öpnnades sommaren 2021 och är ett modernt och nybyggt vegetarisk café som ligger mot vattnet i nya tillbyggnaden Liljevalchs+.
ansök idag.

Arbetet

Du kommer huvudsakligen att ansvara för vårt kök. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar, kassa/serveringspersonal som tillsammans med dig jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Vi söker

Dig som vill addera något speciellt till Stockholms kulinariska upplevelsescen, inte minst den vegetariska. Fräckt och fräscht. Grönt och gott. Härligt och hållbart.
Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete och njuter av att leverera kvalitet.
Du vill spela en viktig roll för att ta Blå+ till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat.
Du har ett stort intresse för vegetarisk mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Du har möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det.

Du är

Helst 3+ års beprövad kockutbildning
Helst 2+ års beprövad arbetserfarenhet som köksansvarig
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förblir flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Kravspecifikation

Svenska

Vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer hålls kontinuerligt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Restaurang
Café och restaurang

Anställningstyp
Provanställning 6 månader
Tillsvidareanställning

Jobbfunktioner
Ansvarig Kock Blå+

Blå Porten logo

Vår vegetariska restaurang Blå+ ligger i Liljevalchs utbyggnad Liljevalchs+, där även museets butik återfinns. Den toppmoderna framtoningen är ett välkommet komplement till Blå Portens mer traditionella inriktning.

Idag består Boqueria Group av Boqueria Stockholm, Åre och Göteborg samt restaurangerna Agaton, Pelikan, Blåporten, Blå+ och Nytorget 6. Vi är en restauranggrupp som växer kontinuerligt. Vårt mål är att vårda, driva och förädla klassiska krogar och samtidigt behålla de redan inarbetade värdena. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med lojala medarbetare för att skapa kontinuitet och rutin vilket i sin tur innebär högt servicevärde.

Blå Porten logo